Tjänster

Vela Bygg utför sina uppdrag under formerna totalentreprenad, utförande eller byggservice. Vi ser till att bygget inom vårt ansvarsområde fortgår på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt med kompetent och behörig personal.  Vår styrka är att vi nästan varje dag har samtliga yrkesgrupper sysselsatta inkl målare, snickare, plattsättare, Vvs-installatör, elektriker ,mattläggare, golvslipare, murare, projektledare. Vi arbetar med ID06 , Miljöklassade bilar,  dokumention sker enligt vårt kvalitets- och miljöledningssystem BF9K. Vår arbetsplats är försäkrad genom Trygg-hansas entreprenadföräkring med tillägg för All-risk och ROT.  

för Fastighetsägare

Vi hjälper både små och mellanstora fastighetsägare, utan extra kostnader i form av dyra mellanhänder. Vi gör allt från stambyten, lokalanpassningar, badrumsrenoveringar till lägenhetsuppdateringar. Idag har vi kunder som är fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsbolag. Vi  kan hjälpa till med allt från glödlampsbyten till dörrbyten och vi har en projektavdelning som klarar av att leda stora renoveringsprojekt.

Bostadsrättsföreningar

Exempel på tjänster för bostadsrättsföreningar:

  • Fönsterbyten
  • Renovering av dörrar och fönster
  • Hyresgästanpassningar
  • Försäkringsskador i lägenheter och fastighet
  • Förvaltning/allmän service
  •    Stambyten

Renoveringar

Vi har byggt om de flesta sorters utrymmen, från badrum, lokalanpassningar, fasadmålning till villabyggen  Vi älskar att se en tom yta förvandlas till ett trendigt café eller en uppskattad arbetsmiljö.
Vi har samarbete med snickeri för hyllor, skåp och kassadiskar så att vi snabbt kan flytta in efter genomförd renovering. Vår arbetsmetod är mycket effektiv och innebär ett friktionsfritt projekt från start till slut.

privat 

När vi jobbar åt privatpersoner så gör vi oftast det ihop med arkitekter, oftast totalrenoveringar eller nyproduktion. Totalrenovering ingår det oftast en större yta som renoveras samtidigt och där det kanske skapas en ny planlösning eller renovering av befintligt där rum och ytor sker på samma plats. Vi utför totalrenovering utefter kundens behov. 

Kontakt